Tomáš Petrů

Noir desir

19. 10. 2009 21:10:09
Chtel jsem si dneska koupit hranatou flasku, znate je, takovy ty, co je maj detektivove noirovek dycky v tom velym supliku u stolu, ne v tom co je bouchacka.


Presne tu.

ff

Chci si chodit ulicema ve studenym pocasi, bez muziky, misto klobouku ksiltofku a misto kabatu bombr. Chci si mluvit pro sebe, treba i nejen v duchu, trochu zarostlej, unavenej. Cekam na feme fatale, a vim, ze i kdyby prisla, ze to bude Mata Hari, vim, ze to bude Salome a stejne cekam.

Tak koupil jsem si flasku, lezim za dverma, na kerejch je napsano "ZDE NEJSTE VITANI", kourim jednu od druhe [jo provazi to suchej kasel bez plivani hnisu]... dopil jsem vcerejsi, nebo spis dneska ranni kafe, a hraje cerna melodicka muzika [ Der Blutharsch ]

Flaska

Zencka s poslednim pripadem, po kterym se clovek vypari z mesta nebo zkonci ve Vltave s sutrem kolem krku je nekde daleko a me je to jedno.
Ja a chlast.
To misto, kam sem dosahnul, ta propast nad kterou se prochazim.
Vymyslete valku, replikanty, snad jen, nezabijejte mi rodinu, ale nakonec, kurva i to bych presel bez citu a pocitu.
Ja a chlast s timhle popisem, na strankach, kde prodavaj levny lihoviny ....
Ja, chlast, tabak a muzika.

Jim Beam Black - dokonale vyzrálá plná whiskey se sotva pozorovatelnými stopami mentolu (především v aromatu) a lahodnou sladkostí, jež je nádherně vyrovnaně kombinovaná s připomínkou na kvasný proces; špičkový produkt ve své kategorii. První prodej této whiskey byl zaznamenán již roku 1795. Mimořádně lehká a delikátní, se silnou příchutí vanilky a karamelek, překvapivě dlouhé a intenzivní doznívání chuti na patře.



Autor: Tomáš Petrů | karma: 8.35 | přečteno: 1282 ×
Poslední články autora