Sex, Drogy a Rock'n'Roll

10. 10. 2009 13:23:23
Politicky nekorektni neusporadane genderove uvahy, plne preklepu, pravopisnych chyb a chybejici diakritiky, aby bylo na co nadavat a nemuselo se prejit k seriozni diskuzi nebo kratke meditaci.

proc chlapi, co fetujou [tvrdy] casto rikaj, ze potrebujou zenckou, co jim bude ridit zivot a dokonce o to prosej?

Myslim, ze je to ptoto, ze kdyz chlap fetuje [tvrdy], dela to po jiste dobe ze slabosti nebo kvuli nejakym problemum se sebou samotnym a je to upadek vule. Spolecnost je docela dobre pripravena takoveho padu si vubec nevsimat. Coz ale vede k tomu, ze nema ani moznost chlapkovi pak pomoct. [Pozoruj na pripadu padu muze alkoholika do sameho pekla.]

Kdyz fetuje holka, dost se predtim zamysli a rozhodne, dela to casto pro nekoho nebo pro sebe, ale s vuli v zadech. Spolecnost navic na zeny tlaci v podobe kultu krasy a i pozadavkem jakesi pricetnosti, snad proto, ze zena=rodina. Ne snad, ze by nekod pomohl ucinnej, kdyz jde z tlustejch do tenkejch. [Typicky opovrzeni a verejne vyjadrene pohorseni nad zenckou akoholickou.]

Nerikam, ze to vzdycky plati, ale mohl by to byt duvod, proc jsou chlapi na drogach spis slabosi a fetacky zencky silny osobnosti.

Vysledek je, po jistem case, stejny ale zacatek hry je podle meho jiny a koreny jsou pomerne hluboko, mj. diky tomu, ze vetsinovy nazor je porad vytvaren predevsim muzi [predatory bez predatora]. Inteligentni fetaci, chlapi, si podle meho podvedome vytvareji predatora.

Pouceni z pribehu: Muze byt obrazem i spolecnosti obecne, zkoumano na drogach, protoze vyostruji vse do extremu a jsou tak jakousi poholnejsiho petriho miskou patologii a vztahu.

~ uvaha u Te, co ma vlci jin-jang na ruce

Vymyslel jsem u Ni

"Hele vis proc ma hodne holek deprese nebo jsou nejake celkove podivne mentalne nevyrovnane?
No ja si myslim, ze je to tim, ze jste vevnitr dute a prazdne. Ne v hlave, myslim ve zbytku tela. A ten pocit dutosti mate dokud si neporidite dite. Pak je dutina uspokojena a s hodne zenckejma se pak da pomerne v klidu vyjit i kdyz predtim to bylo vazne slozite. Hlavne zacnou vychazet ony samy se sebou mam takovy dojem."

~ slova poulicniho psychiatra


Uz me mas, je to tak snadny, jako jak to chces

Nase spolecnost vyzdvihuje u zen vysadu sexualni pritazlivosti, proti zneuzivani ktere ja osobne nemam zadnou obranu krom lasky [prirovnej ctenarum k safranu].

Protoze na otevrenem sexu, potazmo vizualnich vjemech, zkracenych do podoby klipu, ktery pusobi zrejme nejen na me, ale na kazdeho z nas, se zaklada dnes vetsina veci co se prodavaji, od reklamy na vodku az po sekretarku v realitni kancelari, hrozive jsme sexualitu vyzvedli a zmrzacenim karikovali. Tittytaiment tomu rika Keller [ceckata zabava].

Mimo jine, ale mnoho zen, ktere poznavam a znam, dovedlo tohle uvolneni/tlak k pyse presne v duchu vtipu, ve kterem si dve deti ukazuji prirozeni a ona nad jeho ohrne nos se slovy "Toho budu mit za par let, kolik si jen budu prat." Tuhle pychu si pak nejdene muze plest se stestim nebo hedonismem.

Je to jako "Bud hezka a hubena!". Masaz pro me, pro kluka, co pro nej hubena je malo, stejne jako masaz pro holku, ktera se hubena nenarodila a ani nikdy nebude. Podvedoma, podprahova, podla, podplacena, podvyzivena, podmaniva. Muzem stokrat tvrdit, ze nam to nevadi a stejne nakonec citime, co se nam rika i kdyz vidime jen koutkem oka a slysime jen jednim uchem.


Umyslne neprijimam temer zadna vizualni media a utikam k textu, ackoliv ten ma stejnou moc, dava krom pornografie prirozenych krivek nasich tel, take erotiku spletitych ornamentu nasich snu. Sex a nasili jsou pro me hra, kterou hraju vemi rad a i kdyz o tematu zivocisnosti casto pisu, tajne doufam, ze je to jina hra, nez hraje majitel televize a holka se zlatym napisem "I'm bitch!!!" pres prsa tricka nad pupek.

I'm not Fuckhead. I'm Tristram and I'm alive!

Autor: Tomáš Petrů | sobota 10.10.2009 13:23 | karma článku: 6.73 | přečteno: 1136x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Kultura

Dita Jarošová

Uchazečky konkurzu na ředitelku /povídka/

Všechny tři postupně hledaly kongresovou místnost, až skoro bez toho "s", dveře měla čísla, která však v pozvánce nestála. A tak trochu zoufale korzují po chodbách bez informačních cedulí odchytávají všemožné i domnělé úředníky .

28.3.2024 v 9:45 | Karma článku: 7.14 | Přečteno: 224 | Diskuse

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

Všichni máme v paměti telefonní aplikaci Bez Andreje. Funguje dosud? Kupujete anebo využili jste ji někdy v minulosti? Už její pouhý výskyt nám v podstatě oznamuje, že bude přetěžké vyhnout se výrobkům právě z této stáje...

27.3.2024 v 9:50 | Karma článku: 11.28 | Přečteno: 310 | Diskuse

Richard Mandelík

Jeden podařený slavnostní koncert k roku české hudby

Koncert až na dvě zajímavé výjimky vokální a celý věnovaný památce české skladatelky Slávy Vorlové (1894—1973)), tudíž dnes užito jen její hudby a občas i textů.

25.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 45 | Diskuse

Ladislav Kolačkovský

Rytíři Sacher-Masochové v Praze, c. a k. úředníci a milostné vášně

Na Olšanských hřbitovech je hrobka rytířů Krticzků von Jaden. A tam odpočívá i vlastní sestra slavného Sachera-Masocha, díky němuž vzniklo slovo masochismus. Barbara von Sacher. O rodu rytířů Sacher-Masoch a Krticzků.

24.3.2024 v 19:47 | Karma článku: 17.84 | Přečteno: 345 | Diskuse

Pavel Král

Spravedlnost

Po přečtení tohoto příběhu bych mohl jen poznamenat, že spravedlnost je v Božích rukou. A tím by bylo celé téma vyčerpáno. Ale já bych rád spolu s vámi uvažoval o potřebě spravedlnosti v širších souvislostech. A k tomu bych rád...

24.3.2024 v 13:00 | Karma článku: 4.43 | Přečteno: 117 | Diskuse
Počet článků 23 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2200

Get psyché, get overdrive. Informace chtějí být svobodné. Cyberpunk Cowboy. Noir Desire.

https://labka.cz/

Prosím podpořte BTC: 16mfnfnypJAnWSKBgAQtVB6egxKfEGjvK8

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...